Alternativa profesionala in promovarea gardurilor electrice si imprejmuirilor profesionale de lungimi mari, necesare eficientizarii agriculturii, silviculturii si infrastructurii din Romania.

Despre noi

 Dobandind experienta in Marea Britanie in domeniul gardurilor electrice si al imprejmuirilor profesionale societatea noastră a luat ființă cu scopul de a oferii o alternativă profesională în promovarea acestor sisteme si in România. Obiectivul societatii noastre este de a introduce pe piata din Romania cele mai noi sisteme de imprejmuiri cost - eficiente care va asigura siguranta afacerii dumneavoastra.

 

Cui ne adresam:

Fie ca aveti o plantatie silvica sau o cultura agricola,  o ferma zootehnicapoate chiar o afacere sau o proprietate mai izolata, sistemele noastre de imprejmuiri cu garduri electrice va asigura  linistea sufleteascadescurajand si chiar eliminand patrunderea prin efractie a factorului animal sau cel uman, care v-ar putea aduce prejudicii materiale, incetinand succesul afacerii dumneavoastra.

Strategia Eurofence nu este de a reprezenta doar un producator din domeniul gardurilor electrice ci dimpotriva strategia noastra este de a reprezenta clientii nostri, oferindu-le posibilitatea de a alege intre mai multi producatori, expunandu-le avantajele si dezavantajele fiecarui sistem sau producator

 

Avem relatii unice de distributie al produselor Cyclone in Romania, deasemenea fiind unicul dealer autorizat al companiei Gallagher  in Romania, care este lider mondial in garduri electrice pentru agricultura si garduri electrice de protectie.

 

 

 

 

Facebou